top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαEAEP CORFU

Κοινωνία μετ' αλλήλων

ΨΑΛΜ ις:3 αλλ’ εις τους αγίους τους όντας εν τη γή, και τους εξαιρέτους, εις τους οποίους είναι όλη μου η ευχαρίστησις.

ΨΑΛΜ ιη:25 Μετά οσίου, όσιος θέλεις είσθαι∙ μετά ανδρός τελείου, τέλειος θέλεις είσθαι∙ 26 μετά καθαρού, καθαρός θέλεις είσθαι∙ και μετά διεστραμμένου, διεστραμμένως θέλεις φερθή.

ΨΑΛΜ ριθ:63 Εγώ είμαι μέτοχος πάντων των φοβουμένων σε και φυλαττόντων τας εντολάς σου.

ΨΑΛΜ ρλγ:1 Ιδού, τι καλόν και τι τερπνόν, να συγκατοικώσιν εν ομονοία αδελφοί!

ΠΑΡ κζ:17 Ο σίδηρος ακονίζει τον σίδηρον∙ και ο άνθρωπος ακονίζει το πρόσωπον του φίλου αυτού.

ΜΑΤΘ ιη:20 Διότι όπου είναι δύο ή τρείς συνηγμένοι εις το όνομά μου, εκεί είμαι εγώ εν τω μέσω αυτών.

ΠΡΑΞ α:14 Ούτοι πάντες ενέμενον ομοθυμαδόν εις την προσευχήν και την δέησιν, μετά των γυναικών και Μαρίας της μητρός του Ιησού, και μετά των αδελφών αυτού.

ΠΡΑΞ β:42 Και ενέμενον εν τη διδαχή των αποστόλων, και εν τη κοινωνία, και εν τη κλάση του άρτου, και εν ταις προσευχαίς.

ΠΡΑΞ ε:12 ...και ήσαν ομοθυμαδόν άπαντες εν τη στοά του Σολομώντος. 13 Εκ δε των λοιπών ουδείς ετόλμα να προσκολληθή εις αυτούς∙ ο λαός όμως εμεγάλυνεν αυτούς.

Β’ ΤΙΜ β:22 και ζήτει την δικαιοσύνην, την πίστιν, την αγάπην, την ειρήνην μετά των επικαλουμένων τον Κύριον εκ καθαράς καρδίας.

ΕΒΡ ι:25 μή αφίνοντες το να συνερχώμεθα ομού, καθώς είναι συνήθεια εις τινάς, αλλά προτρέποντες αλλήλους∙ και τοσούτω μάλλον, όσον βλέπετε πλησιάζουσαν την ημέραν.

Α’ ΙΩΑ α:3 ...διά να έχητε και σείς κοινωνίαν μεθ’ ημών, και η κοινωνία δε ημών είναι μετά του πατρός και μετά του Υιού αυτού Ιησού ...

Α’ ΙΩΑ α:7 Εάν όμως περιπατώμεν εν τω φωτί καθώς αυτός είναι εν τω φωτί, έχομεν κοινωνίαν μετ’ αλλήλων, και το αίμα του Ιησού Χριστού του Υιού αυτού καθαρίζει ημάς από πάσης αμαρτίας.

ΙΟΥΔ 19 Ούτοι είναι οι αποχωρίζοντες εαυτούς, ζωώδεις, Πνεύμα μή έχοντες


9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Το φαγητό είναι απαραίτητο και καλό. Ο άνθρωπος έχει δημιουργηθεί, με την ικανότητα να εκτιμάει κάθε καλό δημιούργημα του Θεού, όπως μεταξύ των άλλων, είναι και η καλή και υγιεινή τροφή. Δεν τρώμε όμω

ΨΥΧΗ - ΠΝΕΥΜΑ

Περιεχόμενα: Ο άνθρωπος είναι τριαδικός Τι συμβαίνει με τον θάνατο Το σώμα Η ψυχή Το πνεύμα Ο Λόγος ανάμεσα στη ψυχή και στο πνεύμα Συμπέρασμα Ο άνθρωπος είναι τριαδικός ΓΕΝ α:26 Και είπεν ο Θεός, Ας

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ

Ενώ η Βίβλος πουθενά δεν δηλώνει ρητά ότι ο αυνανισμός είναι αμαρτία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι σκέψεις που συνοδεύουν τον αυνανισμό, είναι αμαρτωλές. Ο αυνανισμός είναι σχεδόν πάντοτε το αποτέλεσμ

bottom of page